Tisztelt Felhasználóink!

 

A 23/2014 (VI.30) NGM rendelet újrafogalmazta a számlázó programmal szembeni követelményeket. Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a PÉNZSZÁM Pénzügyi-számviteli rendszerünk PÉNZ-SZÁMLÁZÓ számlázó modulja megfelel az ebben támasztott követelményeknek.

 

A rendelet alapján a használatban lévő számlázó programokat, 2014. november 15-ig a NAV felé be is kell jelenteniük a SZAMLAZO megnevezésű nyomtatványon. A kötelező adatszolgáltatás teljesíthetősége érdekében alábbiakban megadjuk a számlázó modul nyilvántartási adatait:

 

 

* A fenti elnevezés és azonosító azon példányokra vonatkozik, amelyek aktuális verziója 2012.12.31 utáni. Az aktuális verzió dátumát a rendszerben a Financia Kft \ Programfrissítés menüpontban a 'Jelenleg használt program' rovatban találják.

 

** Az értékesítő/rendelkezésre bocsátó eltérhet abban az esetben, ha Önök nem közvetlenül tőlünk vásárolták vagy bérlik a számlázót, hanem  pl. szolgáltatási szerződés keretében használnak más tulajdonában lévő programpéldányt. Ez esetben a rendelkezésre a bocsátó adatait kell itt megadni. További részletek a kitöltési útmutatóban itt…

 

További adategyeztetési igény esetén állunk rendelkezésre a kapcsolatoknál megadott elérhetőségeinken.

 

 

Lengyel Tamás

  Ügyvezető