Tisztelt Felhasználóink!

A 23/2014 (VI.30) NGM rendelet újrafogalmazta a számlázó programmal szembeni követelményeket. Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a PÉNZSZÁM Pénzügyi-számviteli rendszerünk PÉNZ-SZÁMLÁZÓ számlázó modulja megfelel az ebben támasztott követelményeknek.

A rendelet alapján a használatban lévő számlázó programokat, 2014. november 15-ig a NAV felé be is kell jelenteniük a SZAMLAZO megnevezésű nyomtatványon. A kötelező adatszolgáltatás teljesíthetősége érdekében alábbiakban megadjuk a számlázó modul nyilvántartási adatait:

PÉNZ-SZÁMLÁZÓ, PRO, Financia Kft, 10244249-2-43

* A fenti azonosító a 2012.12.31. után megjelent verziókra vonatkozik.A mindenkori aktuális verzióra vonatkozó dátum a Financia Kft \ Programfrissítés menüben a 'Jelenleg használt program:' sorban található.

** Az értékesítő/rendelkezésre bocsátó eltérhet abban az esetben, ha Önök nem közvetlenül tőlünk vásárolták vagy bérlik a számlázót, hanem pl. szolgáltatási szerződés keretében használnak más tulajdonában lévő programpéldányt. Ez esetben a rendelkezésre bocsátó adatait kell itt megadni. További részletek a kitöltési útmutatóban itt...

További adategyeztetési igény esetén állunk rendelkezésre a kapcsolatoknál megadott elérhetőségeinken.

Lengyel Tamás

Ügyvezető