A Felhasználóinknál már üzemelő más ügyviteli programok PÉNZSZÁM mal való összekapcsolására is vállalkozunk (eszköznyilvántartás, készletnyilvántartás számlái, munkaügy-bér-Tb nyilvántartás). E rendszerek alvállalkozói együttműködés keretein belül készültek illetve készülhetnek és minden esetben feladásokon keresztül kapcsolódhatnak a PÉNZSZÁM rendszerhez. 

Évek óta kialakult gyakorlat és jó tapasztalatok alapján elsősorban az alábbi együttműködő partnereink rendszereit ajánljuk a PÉNZSZÁM hoz kapcsolni, mivel ezek feladásait fogadó interfészünk már standard része a rendszerünknek. (Természetesen az érdeklődő potenciális Felhasználóinknál már meglévő analitikus rendszerek feladásainak fogadását is vállaljuk megoldani.)
 
Ajánlott analitikus rendszerek:
(Ezek választása esetén a szükséges szakmai konzultációt és megrendelést is mi bonyolítjuk)
 
Anyag és Áru készletrendszerek oly mértékben speciálisan az adott Felhasználókhoz kötöttek, hogy ez esetben mindig a Felhasználó által kiválasztott rendszerhez alkalmazkodunk illetve - az áru analitika esetében - az elkészített vevő számlák PÉNZSZÁM ba olvasását és lekönyvelését vállaljuk kialakítani.   
 
Felhasználói igény esetén gyakorlati szakembereink részt vesznek az újonnan bevezetett szoftver és az adott ügyviteli környezet összehangolásában, lehetőséget teremtve ezzel a cég vezetésének a szervezet és a működés racionalizálására (ügyviteli tanácsadás, szervezés, fejlesztés, számviteli politika)   
 
Havi átalánydíjas rendszer-felügyeleti szolgáltatásunk keretében, a PÉNZSZÁM hoz kapcsolódó jogszabálykövetést, szakmai konzultációkat és közvetlen üzemeltetési problémakezelést -és segítségnyújtást vállalunk. 
 
A havi átalánydíj megállapítása a Felhasználó által meghatározott rendszerkiépítés függvénye, amelyre vonatkozóan a kitöltött ajánlatkérő űrlapra válaszolva adunk  opcionális ajánlatot.
 
(Rendszerfelügyelet nélkül az éves programkövetés (jogszabályváltozások követése) a vételi ár  15%-a)