"Nagyon szeretem!!! Immár 7 éve használom. Jól paraméterezhető, könnyen kezelhető, listái szépek átláthatóak. Az excel-es lekérdezés pillanatok alatt előállítható. Az Abev-vel jól össze van hangolva. Mérleg, eredmény pár másodperc alatt felgyűjtődik. Az Év nyitás-zárásról szintén csak pozitívan tudok szólni - nem kell hozzá az informatikus, csak ha a felhasználó elbénáz valamit. Programozói segítségre, állományjavításra az utóbbi években csak nagyon ritkán volt szükségem. Ráadásul abban a "szerencsés" helyzetben vagyok, hogy egyszerre több kettős könyvelési programot is használok. Ezeket (Libra3S, Számadó03, Pénzszám) összehasonlítva, a kedvencem a Financia PÉNZSZÁM progija."

SZPB Kft.

"A FINANCIA Kft PÉNZSZÁM rendszerét több mint 3 éve használjuk a legteljesebb megelégedésünkre. A rendszerben praktikus beállítások vezérlik, hogy rögzítéskor éppen milyen adatbeviteli mezők jelenjenek meg. A megvezetett ügyvitel miatt egyszerű az adatbevitel és csökken a hibaelkövetés lehetősége is. Külön öröm, hogy ma már minden rögzítési naplóba beállítható az automatikus kontírozás és a már létrehozott tétel és bizonylat is automatikusan ismételhető és csak a változásokat kell módosítani. Rendkívül széleskörű lekérdezési lehetőségek vannak és a megformázott Excel táblákba kitehető adatok, nagyban előremozdítják a tervezési elemzési munkát. A deviza-valuta kezelés, az alkalmazott FIFO módszer és az árfolyam nyereség-veszteség automatikus könyvelése nagyon jól egyben van. Az ÁFA analitika biztonságos, az elektronikus bevallási lehetőség nagy kényelmet jelent. Nagyon meggyőző a folyószámlakezelés-rendezés és a sokféle kimutatás (kintlévőségek, korosítások, levelezés…) Kitűnő a beépített számlázó és a pénztárkezelés is. A rendszer nagy erőssége, hogy minden adat ami a főkönyvben meg van - a klasszikus kimutatásokon kívül - nagyon sok féleképpen szűrhető és tovább feldolgozható, táblázatokba szervezhető, ez a kontrolling munkát nagyban segíti. (pld: különböző dátum intervallumok alapján gyűjthetőek kiemelt projektek árbevételi és költségadatai, akár több év összehasonlításában, vagy egy táblázatba szervezhető több év mérleg és eredmény adata, bizonyos főkönyvi számok kiemelhetőek, stb..)." Pick Up Kft.

"2004-ben találkoztam először a szoftverrel. Ekkor egy speciális tevékenységet végző cégnél kerestem programot. Alapvető elvárásaim voltak: a rövid határidő miatt könnyű kezelhetőség, átlagon felüli devizás tétel kezelés, külföldieknek is áttekinthető listák, kimutatások; a fejlesztő rendelkezésemre állása kérdések esetén... Elvárásaimnak kizárólag ez a program felelt meg, annak ellenére, hogy nagyon sok programot teszteltem. 2006-ban költözött be irodánk a belvárosba, ekkor kezdtük el a klasszikus értelemben vett könyvelőirodai tevékenységünket. Evidens volt, hogy ezt a programot választjuk."

BD-Controll Könyvelő Iroda

"Évek óta aktív felhasználói vagyunk ennek a szoftvernek. Többcéges (50 felett) környezetben üzemeltetjük, ahol cégek inaktív státusztól a többmilliárdos árbevételig megtalálhatók. Lekérdezési lehetőségei jól támogatják a kontrolling munkáját. A könyvelés jól dimenzionálható, ezáltal komplex folyamatok számviteli támogatására is alkalmas. A gyártó rendkívül jól és gyorsan reagál az egyedi ügyféligényekre és gyors, jól átgondolt logikus megoldásokkal teszi a felhasználó életét könnyebbé. Elégedettek vagyunk a működésével és örülünk, hogy annak idején nem váltottunk egy komplexebb, kiterjedtebb és drágább szoftverre. Az ár/érték arány rendkívül jó."

Autóker Holding